Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2009 » Липень » 23

Чому подружжя італійських громадян вирішило усиновити дитину на Україні? Антонія і Бруно дуже хотіли дітей. Всупереч думці лікарів, що жінка не зможе виносити дитину, вона завагітніла. Радості подружжя не було меж. Вони матимуть дитинку! Та на жаль Антонії не судилося народити дитя. На шостому місяці стався викидень, вона й сама мало не померла.

В Італії всиновити дитину практично неможливо, тому подружжя подало заявку на всиновлення до України. Відповіді довелося чекати довгих п’ять років. Бруно і Антонія пройшли безліч перевірок в Італії перед тим, як їм дали дозвіл на всиновлення. І ось довгоочікувана поїздка. Вони їхали до чужої країни по своє дитя!
Сім’я отримала направлення із департаменту усиновлення, яке підпорядковане Міністерству у справах сім’ї, молоді та спорту, до Кобеляцької школи-інтернату, де знаходиться семирічна дівчинка, яку за анкетними даними обрали Бруно і Антонія, щоб назвати її своєю донькою...
Перекладач італійських громадян Євгенія Яковлєв ... Читати далі »
Переглядів: 1498 | Додав: Lubava | Дата: 2009-07-23 | Коментарі (2)

Колись Андрій Дрофа навчався в Кобеляцькому інтернаті, зараз у свої двадцять шість років він працює на Всеукраїнській радіомережі «Мелодія», паралельно втілює в життя проект «Новий рік-РеПеТиція - «Найкреативніший новорічний ранок» у 30 містах України, який невдовзі зможете побачити на телеканалі «М1». Він побував у Польщі (знімався в телепроекті), до Вірменії їздив по програмі «Study visit» (навчальний візит), до Угорщини - на найбільший фестиваль Східної Європи.
Отже, вперше, відверто, Андрій розповідає про шлях, який йому довелось пройти перед тим, як стати успішним

Передісторія приїзду до кобеляцької школи-інтернату
Я народився у Чернiговi. Оскільки місцем мого народження виявилася тюрма, де матір відбувала с ... Читати далі »
Переглядів: 2518 | Додав: Lubava | Дата: 2009-07-23 | Коментарі (0)

Протягом трьох місяців у нашій газеті періодично друкуються оголошення про пошук у Полтавській області людей, інформацію про яких люб’язно надала редакція телепрограми «ЖДИ МЕНЯ» (див. інформаційні блоки в телепрограмі). Нещодавно дякуючи цій співпраці ми допомогли батькові знайти сина, якого він не бачив 20 років

Знайшовся син!
На початку березня до нас зателефонували з Новосанжарського району. Жінка говорила схвильовано: «У вашій газеті ми прочитали, що Артура Співака розшукує батько…»
Мама знайденого сина Ніна Співак проживає у селі Шовкопляси. Повідомлення про пошук прочитала її знайома поштарка із сусіднього села Альона Заєць і передала на словах Ніні Михайлівні, буцімто її сина розшукують в газеті. Далі сім’я Співаків знайшла примірни ... Читати далі »
Переглядів: 1616 | Додав: Lubava | Дата: 2009-07-23 | Коментарі (0)

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz