Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2009 » Липень » 23 » Перші результати співпраці «ЕХО» з телепрограмою «ЖДИ МЕНЯ»
2:28 PM
Перші результати співпраці «ЕХО» з телепрограмою «ЖДИ МЕНЯ»
Протягом трьох місяців у нашій газеті періодично друкуються оголошення про пошук у Полтавській області людей, інформацію про яких люб’язно надала редакція телепрограми «ЖДИ МЕНЯ» (див. інформаційні блоки в телепрограмі). Нещодавно дякуючи цій співпраці ми допомогли батькові знайти сина, якого він не бачив 20 років

Знайшовся син!
На початку березня до нас зателефонували з Новосанжарського району. Жінка говорила схвильовано: «У вашій газеті ми прочитали, що Артура Співака розшукує батько…»
Мама знайденого сина Ніна Співак проживає у селі Шовкопляси. Повідомлення про пошук прочитала її знайома поштарка із сусіднього села Альона Заєць і передала на словах Ніні Михайлівні, буцімто її сина розшукують в газеті. Далі сім’я Співаків знайшла примірник тижневика «ЕХО», зв’язалась із редакцією…
Переконавшись, що це саме той Артур, якого шукає батько Гамлет, ми з приємною новиною звернулись до редакції телепрограми «ЖДИ МЕНЯ». Далі події розгортались неймовірно швидко. Вже через кілька днів у Ніни Михайлівни та Артура в гостях була знімальна група телепрограми. А далі на них чекала поїздка до Москви.

Доля
У 1987 році Гамлет приїхав на роботу в Україну. Познайомився з Ніною. У Ніни були три доньки від першого шлюбу, у Гамлета вдома, у Вірменії, залишилася сім'я - дружина і син. Але тоді вони навіть не розпитували одне одного про сім'ї - симпатія була сильною і взаємною. Почали жити разом. Невідомо, яким чином склалася б їх доля, якби в той час не почався землетрус у Вірменії. Коли Гамлет про це дізнався, він негайно поїхав туди - дуже турбувався за сім'ю, в першу чергу за сина.
На той час Ніна вже чекала дитину. Незабаром Гамлет одержав від Ніни лист - вона розповіла про народження сина, писала, що назвала Артуром. Не дивлячись ні на що, Гамлет все-таки приїхав з Вірменії на Україну – побачив шестимісячного сина. Це було вперше і востаннє. Потім він повернувся на батьківщину. Там було так важко, що кинути сім'ю Гамлет не зміг.
 Минуло два десятиліття, життя у Вірменії більш-менш налагодилося, а ось відносини Гамлета з його першою дружиною зіпсувалися остаточно. З сином (що у Вірменії) трапилася трагедія, він помер. Гамлет розлучився і виїхав жити та працювати до Росії. Ніну і Артура він запам'ятав назавжди і лише зараз зміг знайти.

Зустріч у студії «ЖДИ МЕНЯ»
У залі російської телестудії ведуча Марія Шукшина підходить до чоловіка років п’ятидесяти і задає звичне для неї питання: «Кого ви шукаєте?»
- Я шукаю Ніну Співак та нашого сина Артура, який народився у Харківській області. Гадаю, вони зараз проживають десь на Полтавщині, – промовив Гамлет.
Російський телеведучий Ігор Кваша звернувся через супутниковий телеміст до українського колеги Анатолія Бондаренка з питанням: «Толя, ты ведь наверняка бывал под Полтавой, да?»
- Так, бував, Ігорю Володимировичу, бував, і не раз. Ви знаєте, там справді дуже красиво. Це та шевченківська Україна, яку описував великий Тарас у своїх творах. І звідти нещодавно повернулася наша творча група.
Далі глядачі телеканалу «Інтер» змогли побачити сюжет, в якому Ніна Співак говорила:
«Дорогий Гамлет, дякую, що ти нас знайшов. Як говорять, пізно ніколи не буває. Любов моя не минула, я пам’ятаю все, що було між нами. І пам’ятала всі ці роки. А сина я виростила сама. Гадаю, що син у нас виріс непоганий».
- Здрастуй, папа, - з’явився на екрані молодий і красивий юнак, - я дуже радий, що ти мене шукаєш, про тебе знав з самого дитинства. Мама про тебе нічого не приховувала, завжди говорила правду.
Охарактеризувала з найкращого боку Артура його наречена: «Він дуже хороша людина, і я хочу, щоб він був щасливий! А для його щастя потрібно зовсім трішки. За все своє життя він жодного разу не бачив батька. І нарешті випала нагода зустрітись, хай і через такий довгий час».
- Я зараз виріс і розумію тебе, як чоловік – чоловіка, що в тебе тоді було за становище, - продовжує Артур. – Сподіваюсь, що ми з тобою нарешті побачимось. Я дуже хочу цієї зустрічі.
Звичайно ж, Артур був у студії. І зустріч відбулася. Були обійми, були сльози… Ще одним не менш неймовірним сюрпризом для Гамлета стала наступна зустріч – з Ніною.

«Якби не ви, я не знаю, як би ми зустрілись!»
Виявляється, Гамлет подав заявку на пошук до програми «ЖДИ МЕНЯ», щоб знайти кохану жінку і сина, вже п’ять довгих років тому.
 - Якби не ви, я не знаю, як би ми зустрілись, - дякує Ніна Михайлівна за допомогу в пошуку редакції «ЕХО». – Гамлет змінився за ці роки. Поправився, вуса відростив, на скронях з’явилась сивина. Однак залишився мені небайдужим.
На цьому історія не закінчується, а тільки починається. Гамлет запропонував Ніні одружитись. Восени обіцяє приїхати до України.
Що ж, ми отримали неабияке підтвердження тому, що робимо добру справу, допомагаючи шукати людей телепрограмі «ЖДИ МЕНЯ». Тому продовжуватимемо це робити, а вас, дорогі читачі, прохаємо: якщо ви серед розшукуваних впізнаєте когось із знайомих – негайно телефонуйте до нас! Адже коли робиш людей щасливими, сам стаєш щасливішим.


Любов ОНИЩЕНКО
Переглядів: 1619 | Додав: Lubava
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz