Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2009 » Листопад » 23
Крадіїв на ринку б’ють «по пиці»Років п’ять тому мені довелося стати учасницею досить неприємної ситуації. Один знайомий товариш попрохав мене допомогти обрати йому сорочку на ринку. Коли ми підійшли до палатки, він одяг першу-ліпшу і запитав чи йому личить. Я стверджувально кивнула головою і тоді він сказав: «Ну що пішли?». У цей час продавець був зайнятий іншим покупцем. І ми пішли. Так, ви правильно зрозуміли, він пішов у новій сорочці, тримаючи в руках свою стару. Поцупив і навіть не почервонів. Я відкривши рота від здивування попленталась поряд з ним, але так нічого і не сказала. Я не знала як прокоментувати його вчинок. Хлопець був із забезпеченої сім’ї. Навіщо? Задля розваги? Для ... Читати далі »
Категорія: Матеріали журналіста | Переглядів: 1177 | Додав: Lubava | Дата: 2009-11-23 | Коментарі (0)

У минулому номері ми повідомляли, що у понеділок кобеляцьким фармацевтам обіцяли завести партію антивірусних ліків та медичні маски. Однак, коли кобелячани не помітили на прилавках аптек цих препаратів — майже не здивувались, оскільки обіцянки в нашій країні виконуються рідко.

 — Тепер говорять, що ліки з’являться в середині місяця, — говорить аптекар. — Люди стали спокійніші, а черги менші.

 На сьогодні найбільш невдоволеною категорією людей через паніку стали продавці магазинів, яких примушують ходити у пов’язці весь робочий день.

 — Нехай би вони собі знаєте в яке місце цю маску засунули! — обурюється одна з реалізаторів. І не дивно. Якщо в приміщенні душно, то в пов’язці важко дихати, а продавцю ще й говорити деколи треба.

 Web-майстер нашого видання помітив цікаву тен ... Читати далі »

Категорія: Матеріали журналіста | Переглядів: 1181 | Додав: Lubava | Дата: 2009-11-23 | Коментарі (5)

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz