Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2010 » Листопад » 18
Сьогодні зранку знову були проблеми з автобусом у Біликах. Проте на цей раз не через відсутність палива чи несправність старенької радянської техніки. Винуватцем неприємностей мешканців Біликів на цей раз стало... ДАІ.
Автобус за розкладом, о-пів на восьму ранку зазвичай прямує до зупинки біля залізничного вокзалу, забирає пасажирів та знов відправляється до Кобеляк. По дорозі до вокзалу автобус зупинили працівники ДАІ нібито за перевищення швидкості. Вони некваплячись склали протокол про порушення та побажали щасливої дороги водієві та пасажирам автобуса, які давно спізнилися на свої роботи.
Далі сталося дивне: водій привіз та висадив пасажирів на кінцевій білицькій зупинці, але не дозволив займати місця тим, хто давно чекав його на зупинці. Важко сказати, чим він мотивував своє рішення розвернутися і поїхати ПУСТИМ. Та взагалі, не так уже й важливо, на що чи на кого саме образився водій, але найбільш від цього постраждали звичайні пасажири, які точно ні в чому не винні. От ... Читати далі »
Категорія: Колеги пишуть | Переглядів: 1206 | Додав: ekolog | Дата: 2010-11-18 | Коментарі (1)

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz