Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2010 » Серпень » 24 » Зняли кліп, готуються до «Вйо, Кобеляки — 2010»
3:48 PM
Зняли кліп, готуються до «Вйо, Кобеляки — 2010»
Зняли кліп, готуються до «Вйо, Кобеляки — 2010»

У серпневі дні більшість кобелячан та гостей минулорічних фестів «Вйо, Кобеляки» хвилювало питання: «Чи буде фестиваль у цьому році?» Сьогодні організатор Мирослав Кувалдін  впевнено говорить читачам «ЕХО»: «Буде!»


Кліп «Каляки-маляки»

Нещодавно гурт «The ВЙО» зняли кліп на композицію «Каляки-маляки» — гімн фестивалю. Логічним кроком учасників гурту стало проведення зйомок на Кобеляччині.

Мирослав Кувалдін не став затягувати інтригу і розповів про сюжет кліпу: «Троє учасників нашого колективу у Ворсклі знаходять пляшку з картою, у якій чітко можна прочитати лише напис «Кобеляки». Вони розуміють, що там відбувається щось дуже важливе і починають наввипередки добиратися туди хто чим: пішки, велосипедом, автомобілем. Є ще хитрий персонаж, який їде попереду на конях і заважає іншим доїхати до Кобеляк.»

У зйомках брали участь основні персонажі: учасники гурту «The ВЙО» Мирослав Кувалдін (соліст), Сергій Чегодаєв (бас), Ілля Клімов (клавішні) та Сергій «Лось» Стахов (резидент Comedy Club). У деяких кадрах кліпу ви зможете впізнати жителів Кобеляк.

Не обійшлося і без проблем. Під час зйомки сцен із кіньми зламалася голобля (упряжка коня), яку люб’язно надали для користування представники кінної школи. Знайти іншу голоблю виявилось не так просто, так що це на деякий час призупинило знімальний процес. Проте вирішити проблему вдалося вже наступного дня завдяки дяді Гриші з села Жовтень і його коня на ім’я Ворон.

Прем’єра кліпу відбудеться на фестивалі «Вйо, Кобеляки» під час виступу гурту.

Гурт «The ВЙО» висловлює подяку тим, хто допомагав під час зйомок. А саме: Олексію Малєкі, Сергію Поповичу, Генадію Лісному, Антоніні Танській, Кобеляцькому відділу освіти і Руслану Сабірову особисто, господарям рибних ставків у селі Ганжі, власникам волейбольної сітки з пляжу Рибалки і, безумовно, дяді Гриші та його Ворону :)


Фестивалю бути!

«Хтось у Київ, хтось у Львів, ми — у Кобеляки». Слова з гімну невдовзі знову пролунають зі сцени. Дводенний фестиваль «Вйо, Кобеляки-2010» стартує 27 серпня. Основною проблемою, яка постає перед організаторами фестивалю, є збір коштів на його проведення. Фінансів катастрофічно не вистачає, тому вхід на фестиваль цього року буде платним.

— Вхід буде коштувати близько 25 гривень за два дні, — говорить Кувалдін. — Ці кошти суттєво допоможуть розрахуватися з творчими колективами, запрошеними на фестиваль: забезпечити їм проїзд, проживання та харчування. Територію біля річки, де проводитиметься захід, не буде огороджено, адже ми розраховуємо на совісність людей і сподіваємося, що ніхто (принаймні з дорослих відвідувачів) не намагатиметься пробратися на територію фестивалю безкоштовно. З іншого боку, гроші — це реальний і не голослІвний показник того, наскільки цей захід потрібен місту і його мешканцям.

У цьому році на гостей фесту чекає багато сюрпризів. Будуть виступати колективи, які себе гарно проявили на минулорічних фестивалях, а також нові виконавці, як організатори старанно відбирали протягом року. Окремою забавою стане літературна сцена, яка буде розташована неподалік від наметового містечка. Також буде відведене місце для нічних кінопоказів. Організатори сподіваються, що зможуть домовитися з місцевою владою і етно-дискотека триватиме всю ніч. Детальніше про програму та музичну складову фестивалю ви можете дізнатися з афіші, яка надрукована у цьому ж примірнику «ЕХО».

Звичайно, ми лише заглянули під завісу феєричного дійства, яке вже збираються відвідати гості з усіх куточків України. Організатори запрошують усіх відвідати фестиваль та насолодитися його незабутньою атмосферою.



Фестиваль відбудеться 27-28 серпня 2010 року в м. Кобеляки. Детальніше - на офіційному сайті


Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»
Категорія: Матеріали журналіста | Переглядів: 1312 | Додав: Lubava
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz