Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2010 » Липень » 30
Депутати визначились з виглядом пам’ятника Миколі КасьянуОдним з важливих питань на двадцять сьомій сесії Кобеляцької міської ради п’ятого скликання стало обговорення ескізу майбутнього пам’ятника, яким збираються вшанувати пам’ять основоположника методу мануальної терапії.

Комітет міської ради звернувся до облдержадміністрації та облради з проханням допомогти знайти творчих людей, які зроблять ескіз монумента. Чекати довго не довелося. 26 липня під час сесії міськради перед депутатами виступив скульптор Дмитро Коршунов, який погодився безкоштовно допомогти з розробкою ескізу. Він запропонував депутатам на обговорення три варіанти, які втілювали три різні задуми.

... Читати далі »

Категорія: Матеріали журналіста | Переглядів: 1140 | Додав: Lubava | Дата: 2010-07-30 | Коментарі (0)

«Опариші у контейнерах, поза ними — гній»

До редакції «ЕХО» звернулися жителі двоповерхівки 8/7, що по вулиці Червоноармійській. Причиною звернення став сморід від контейнерів, що розташовані неподалік.

Публікації відносно міських контейнерів для сміття неодноразово розміщувались на сторінках газети, але обурення людей та їх нарікання на підвищених тонах примушують знову повернутися до цієї теми. Ми приїхали до вказаного жителями місця і побачили гори мішків, гілля та іншого непотребу, який був не у контейнерах, а поряд з ними.

— Мусорка біля контейнерів не забиралася більше місяця, — стверджує жителька будинку Ганна Почтовик. — Приїхали у п’ятницю, забрали хмиз. А хмиз же не воняє, це здохл ... Читати далі »

Категорія: Матеріали журналіста | Переглядів: 1413 | Додав: Lubava | Дата: 2010-07-30 | Коментарі (0)

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz