Сайт сучасного журналіста
Ви - Гість

Меню сайта

Категорії розділу

Головна » 2009 » Липень » 24
Не встиг минулий номер вийти в друк, як більшість працівників «ЕХО» вже клали у рюкзаки пляжні капці та крем для засмаги. Всі гайнули у відпустку. А де найкраще засмагати, як не в Криму? І хоч редакційний колектив розділився на подорожуючі мікрогрупи, ніхто не оминув Ялту. Хто б сумнівався, адже перлина Криму манить до себе туристів, як на мед бджілок.
Втім засновник газети Сергій Попович з дружиною довго в Ялті не затримались, вони «сполосили» все кримське узбережжя, спали в палатках та підкорювали гірські вершини.
Дехто з колег обрав більш спокійний ялтинський відпочинок і так захопився насолодою від морських хвиль та курортних розваг, що до Кобеляк їх повернути ще не вдалося. Але це не завадило виходу в світ газети, яку Ви зараз тримаєте в руках.
У ... Читати далі »
Переглядів: 1537 | Додав: Lubava | Дата: 2009-07-24 | Коментарі (2)

Він зовсім не виглядає на свої 74 роки. Хіба що мудрий погляд «виказував» його вік. Про що він думав, дивлячись на десятки людей, які прийшли йому подякувати цього дня? Хто він? Неперевершений лікар? Геніальний поет?
Він проживає за 150 кілометрів від Кобеляк, але, ймовірно, вже після ознайомлення з публікацією до кінця, ви захочете з ним зустрітися…


Звичайний лікар, який чимось незвичайний
Олексій Дудник проживає на Семенівщині у селі Паніванівка. Вперше ми почули про нього від жителя Кобеляк, приватного підприємця Юрія Срібного.
–  Мої діти після відвідування цього лікаря взагалі перестали хворіти на бронхіт та ангіну. – розповідає Юрій Феодосійович. – За прийом він коштів не бере. Працює у звичайнісінькому фельдшерсько-акуш ... Читати далі »
Переглядів: 4504 | Додав: Lubava | Дата: 2009-07-24 | Коментарі (4)

Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт створено в дизайн-студії «Аватар» © 2009
Використання інформації дозволяється при умові гіперпосилання на сайт www.korrespondent.at.ua
(для друкованих ЗМІ з письмового дозволу автора).
Сайт управляється системою uCoz